Friend Tracker Download

Je gegevens

Account verwijderen

Je kunt je Friend Tracker-account op elk moment verwijderen. Dat is definitief: je account, je vrienden, je events en je locatiegeschiedenis worden gewist en kunnen niet meer teruggezet worden.

Laatst bijgewerkt: 1 oktober 2026